četvrtak, 27. lipnja 2013.

Odmor za dušu


Prošli sam put, predstavljavajući kuhinju, na vratima napisala da je dom tamo gdje je srce. Doista, možeš biti na nekom luksuznom i posebnom mjestu, a biti usamljen i tužan. Željeti biti negdje drugdje. Međutim, ima mjesta na kojima se sretnu duša i srce,a razum se stiša. Takva mjesta predstavljaju odmor za dušu.

Prije par godina, napisala sam post o kući s pogledom. Sada vam ponovno donosim prizore s našeg kratkog odmora i link na info o kući, ako vas kojim slučajem privuče da provjerite ima li i na vas sličan učinak.

Kuća je smještena usred starog istarskog sela u kojem se sada nalaze samo kuće za odmor. Na brežuljku s prekrasnim pogledom na zelenilo i slikoviti Motovun. U vrijeme kada smo mi bili, Mjesec je bio pun i  vrlo blizu Zemlji. To je tzv. fenomen Supermjeseca jer se doima većim nego inače. Osvjetljavao je čitav krajolik stvarajući pomalo mističan ugođaj. Nadala sam se kojoj vili ili trolu, međutim, izgleda da sam ipak prerano zaspala ;-)








meni najdraži naslonjač :-))))





















Broj komentara: 16:

Zuba kaže...

Prekrasno izgleda. I sviđa mi se ideja otići na neko vrijeme u tako neku kuću, isključiti se i uživati. sviđa mi se interijer, jako mi je blizak srcu. jednostavno i toplo. nadam se da si se odmorila i napunila baterije tamo.

CreativaCale kaže...

Tu bih zivela:)))

Things and Thoughts kaže...

So beautiful and interesting post!Truly enjoyed it!

cookandplay kaže...

Predivno! Pravi odmor za dušu i tijelo.

ana@carpe_diem kaže...

ovo je stvarno nešto posebno! drago mi je da si se odmorila kako spada.
a za kuću nemam dovoljno riječi, pa ću samo napisati ???!!!<3<3<3

Sandra Pecić kaže...

Mogu samo da zamislim kakav je osećaj biti u tom raju..Drago mi je što si uživala barem nekoliko dana.Pozdrav

Nely kaže...

Ovo je stvarno pravi odmor za dušu,toliko je lijepo da sam evo stavila glavu na dlan i uživam u slikama..mogu misliti kako vam je bilo divno!

goryeodreams kaže...

Jao pa prelijepo je! Kao da se nalazis u nekom drugom vremenu, savrseno mjesto za odmor, pogotovo ako zivis u zagusljivom gradu...

Pozdrav :)

Marinica kaže...

Prekrasan ambijent! Skroz neka posebna atmosfera :)

Castles Crowns and Cottages kaže...

Oh Ivana, this abode is my dream home, and this is actually the way we have our home decorated in the neutrals and natural wood! What a retreat! And thank you so much for visiting me today! Anita

Biljana kaže...

Ne sumnjam, da si se odmorila u ovako predivnom ambijentu, uzivala sam u svakoj fotografiji:)

Ika Verunica kaže...

Prekrasno!!!

fashionmagnolia kaže...

Savrsenstvo!

Ms Jelena kaže...

izgleda kao iz bajke!

xx

http://ms-jelena.blogspot.com

eda kaže...

Majko mila koji raj na zemlji!! Savršeno izgleda, vjerujem da je odmor u ovako divnom ambijentu čaroban... Baš ti zavidim što si imala priliku napuniti baterije u ovakvom ambijentu!

Ivana Split kaže...

ljepota