srijeda, 11. prosinca 2013.





Ima jedan grad. Načinjen od malih drvenih kućica iz kojih svijetli sreća, prisnost i mir. U njemu živi jedna duša. Pažljiva, lijepa, osjetljiva. Duša spremna vidjeti, osjetiti i čuti, duša koja privlači druge duše u svoj magični svijet. Duša koja im, bez obzira na udaljenost, može prići toliko blizu i začarati ih radošću i šarmom malenih odabranih trenutaka čak i kad je njoj samoj potreban zagrljaj i utjeha.



Jučer me je ta duša dotkla svojim čarobnim dodirom. Na tren su se svijetlo i spokoj njezine kućice prenijeli u moj stan, jedna je zvijezda zatreperila a srce se ispunilo najljepšim darovima od svih: veseljem, pažnjom i prepoznavanjem.


Hvala ti, dušice, što si tu. Budi i dalje toliko čarobna i posebna.





Broj komentara: 7:

Castles Crowns and Cottages kaže...

Oh Ivana, I love silver ornaments! White and silver are part of my décor this year and the deer too! Thank you sweet one for coming to visit! Anita

Sandra Pecić kaže...

Čarobne si trenutke podelila s nama ovde i lepo osećam kako te je dirnuo i koliko prijao nečiji gest..Savršeni trenuci..

Nely kaže...

Nekada se posebne duše sretnu i tada nastaje ono što se naziva čarolija malih i posebnih trenutaka..živimo za svaki takav tren!

Nataša kaže...

Znam za taj grad... Obožavam ga, nema lepšeg mesta na svetu...

Unknown kaže...

Lijep pozdrav! Posjetite moj blog, čeka vas mala nagrada! :)

J kaže...

Super post! :)

Lin kaže...

Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)