nedjelja, 15. kolovoza 2010.

Čarobnica

Nedjeljna je večer... i dok rekapituliram protekli godišnji, slušam Pet shop boys (In suburbia, prikladno). Pa, zadnjih se pet tjedana u mom predgrađu štošta događalo. Kao i obično, nešto od onoga što sam planirala nisam ostvarila: opet je "izvisio" Prirodoslovni muzej, ali možda još stignemo. Uletjele su neke posve neplanirane sitnice, kao na primjer Exitove predstave koje su mi se svidjele, dobrim djelom zbog ambijenta (Atrij MUO), ali i zbog izvrsnih priča koje su nam ispričane preko sjajnih glumaca. Zadesio me i ljetni pljusak u kasnu večer u  dobrom društvu: bilo je divno do kože pokisnuti ispred HNK- to mi se stoljećima nije desilo! A još divnije kad me je mužić pokupio autom i osušio ;))

Sjećete se onog spomenutog sjenila? Rekla sam da ću vam pričati o tome. Ovaj post i nosi ime čarobnica zbog toga što je ružno staro pače pretvoreno u prekrasan primjerak. Ivana, HVALA !!! Ne mislim na sebe, već na moju prijateljicu Ivanu koja mi je omogućila da se uzorak s papirnatih Cate Kidston rupčića nađe na sjenilu. 
Nitko sretniji od mene. A zašto, uvjerite se sami
Radi se o  zlatnoj lampi koja je već dugo stajala u kutu sobe. Nije baš bila ružna, ali nije niti izazivala divljenje. Najprije je pofarbana u bijelo, a  onda su salvetnom tehnikom aplicirani rub i cvjetovi. Rezultat je meni zadivljujuć. 


Od sutra opet na posao...s osjećajem prigušenog iščekivanja ponovnog povratka u školske klupe, nadolazećeg babljeg ljeta i otvorena za sve mogućnosti  koje dolaze.

2 komentara:

Unknown kaže...

Molim, draga. I drugi put.
Skoro k'o da je original.

Ivana od Tare kaže...

Shabby chic sviđa mi se lampica i ja volim salvetnu tehniku ;)