subota, 10. kolovoza 2013.

Poput ptice u krletci

Kako mi ovo doba godine uništi jaka alergija na ambroziju, većinu vremena provodim u zatvorenom pokušavajući umanjiti njezin utjecaj. Baš nekako poput ove ptičice...

Kada je već tako, nastojim skrenuti pozornost sa tegoba na lijepe sitnice, planiram buduće korake pri uređenju i prelistavam ideje za nadolazeću sezonu. Željno iščekujem prve naznake jesenskih kolekcija. Čitam... Uglavnom, kratim dane skoro pa potpuno beskorisno dok su dani još dugi i topli. Kiša nas je danas pomilovala pa će se i moji simptomi sigurno ublažiti na dan, dva...


Ima li netko od vas asa u rukavu za podijeliti vezano uz ambroziju? Ja sam već svašta probala, ali beštija je toliko agresivna da iz ljeta u ljeto odnosi pobjedu.... Šmrc.









Broj komentara: 15:

Zuba kaže...

ja sam na claritinima, i svejedno imam reakcije na koži i začepljen nos. samo, otkad sam se sjetila ovo proljeće da bi mogla biti alergija ( a nkon terapije antibioticima i 2 terapije drugih lijekova) barem dišemi sinusi nisu u kaosu. žao mi je, znam kako je.nemam bolji savjet.
ako imaš kožne alergije, kao ja, ili kortikosteroidne kreme, ili guste dječje kreme, koje ja preferiram. drži se

Tina kaže...

žao mi je zbog alergije na ambroziju. nebih znala kako ublazit tegobe :(

snježana kaže...
Autor je uklonio komentar.
sashkonela kaže...

Moj verenik vec godinama ima taj problem. Ove godine mu je pomoglo sto je jos koji mesec pre avgusta svakodnevno pio tablete od ajkulinog ulja. Sada, kad m ui dodje napad, ne pomaze mu puno Pressing, vec Aerius u kombinaciji sa Nasonex sprejom.

nives kaže...

prelijepo

CreativaCale kaže...

Uzimam bokvicu(100 listova samlevenih u 1kg meda-bagremovog).Stoji 15 dan u frizideru.I posle 15 dana je jede po jedna kasika ujutru.I dalje stoji u frizideru.2 puta godisnje.Od kada uzimam nisam imala alergiju.Da li tebi pomoci ne znam ali u svakom slucaju skoditi ne moze.obro je i za pusace i za ciscenje pluca,za zeludac:))

Nely kaže...

Baš mi je žao da te alergija tako muči,ako što doznam provjereno da pomaže,javljam ti...sobica za dečke iz prošlog posta je kao šećer!
Pusa!

ivana kaže...

Hvala, to jos nisam probala...

ivana kaže...

Hm, interesantno, ajkulino ulje kazes. Aerius sam probala, a nasonex mi je najbolji prijatelj.

ivana kaže...
Autor je uklonio komentar.
ivana kaže...

Kako ti se ocituju na kozi? Mene koza oko ociju, usta i nosa strasno svrbi.

ivana kaže...

Hvala Nely, velika pusa.

ivana kaže...
Autor je uklonio komentar.
ivana kaže...
Autor je uklonio komentar.
Sandra Pecić kaže...

Uh,ta gadna ambrozija..Želela bih da mogu da ti dam savet,ali na žalost..I ja verujem u prirodne lekove,isprobaj Caletov recept,nije naodmet..I probaj da piješ dosta vode,mislim da to može da ublaži simptome
Detalji u interijeru su ti savršeni