subota, 23. ožujka 2013.

Pločnici Pariza *

Jeste li za subotnju šetnju Parizom?


 *preporučam poslušati pjesmu uz čitanje



Otkako sam se vratila s puta, život mi je nekako ljepši. Zagrebački kroasani su ukusniji, osjećaji su intenzivniji. Kao da sam oživjela svaku stanicu u tijelu. Možda je to zbog proljeća, koje se u meni, unatoč prognozi, ukorijenilo, a možda tako Pariz djeluje na ljude!


U mislima po stoti put šetam ulicama i želim, jako, jako želim što prije otići ponovno! Imam osjećam da svaki put kad pogledam slike ili razmišljam o gradu, dobijem neku novu perspektivu. Kao da slažem puzzle u tisuće djelova, a nikako da posložim sliku do kraja!






















Broj komentara: 10:

Sandra Pecić kaže...

Ni ne trudi se da složiš do kraja...Ove slike su lekovite i ovako online,a ti si se obezbedila pozitivnom energijom uživo..pa uživaj onda.A muzika...pa to je to!:)

Tina kaže...

ljepo je to kad imas tako divne uspomene sa puta. ja se dalje kupresa nisam makla pa se oet sjetim sve one uzivancije na snjegu,zagreba koji me svaki put iznova oduševi,ogulina i njegove ljepote....
sta je sa prtljagom,jeli nađena?

Jagoda kaže...

Tako je bilo i meni kad sam se vratila iz Rima, zapravo sva putovanja na mene tako djeluju...Lijepo je da si se napunila pozitivnom energijom:) Mene zanima koliko je u ovo vrijeme turista u Parizu i jesi li posjetila koji muzej?
Pozdrav!

Nely kaže...

Drago mi je čuti da te Pariz tako oplemenio,zaista mislim da je ovo grad koji ima posebnu energiju..hvala ti za ovu divnu šetnju,jako mi je godila:)

LivesArt kaže...

Extra fotke, baš si lijepo dočarala ulični ugođaj Pariza!

cookandplay kaže...

Predivno si opisala svoj doživljaj Pariza. Fotke su super, hvala na šetnji. :)

Marinica kaže...

Baš su super fotke! Vjerujem da je bilo predivno tamo :)

A M A R A D I kaže...

Oooooh.. slikica ima još.. hvala, hvala.. :) pozz

Ivana Split kaže...

mislim da je Paris skoro svakom san:) tko ne bi volio otići tamo?

marija kaže...

Prekrasne fotografije :)