utorak, 12. ožujka 2013.

Paris on my mind

Srijeda prije podne... probijajući se kroz oblake ugledala sam ga kako se uzdiže iznad  grada. Tako velik, prepoznatljiv. A ipak, samu sam sebe pitala je li moguće da ga vidim...









Put me je ovoga puta odveo u Pariz, grad svjetla i ljubavi i Lille. Danas s vama dijelim dojmove iz Pariza kroz slike. Još uvijek umorna, u potrazi za svojom prtljagom u kojoj se nalaze male dragocjenosti za moj dom koje će me sjećati na predivnih pet dana u Francuskoj. O njima ćete, nadam se, biti informirani propisno, kao što sam već do sada radila, samo ako se prtljaga pojavi!


 Pariz je doista grad koji impresionira svojom veličinom i šarmom. Sve što sam mislila o Parizu, sada sam potvrdila. I uživam u impresijama i prizorima gradskog života koji mi, kao bljeskovi, sijevaju.











Broj komentara: 17:

sashkonela kaže...

Ja sam bila u Parizu samo jedan dan, i utisak mi je bio bas takav kako si opisala - narocito u prvih par recenica. Jedva cekam da odem ponovo.. Divne, divne slike!!!

Castles Crowns and Cottages kaže...

My favorite city on earth, Ivana!!!!

YOU WENT? How lovely! I was there 12 years ago, and I really need to get back there!

Thank you very much for coming to visit my post! Anita

Tina kaže...

Divan je! ja sam ga vidjela samo kroz dokumentarce i slike,nikad uzivo. Nadam se da ce se prtljaka uskoro pronaći!

Cinnamon and White Chocolate kaže...

Ajme, divne slike...Pariz me uvijek nekako zaobilazi ( muž mi je tamo živio godinu dana pa onda uvijek putujemo negdje gdje ni on ni ja nismo bili)! Divno je putovati, čovjek toliko toga nauči, to je najbolje uložen novac! Jedva čekam još postova o Parizu! Ilina

Biljana kaže...

Hvala ti, sto si svoje dojmove o Parizu podijelila s nama.U Parizu sam bila prije 6 godina, nadam se, ne i posljednji put. To je zaista grad koji impresionira svojom velicinom i sarmom, kako bi bilo lijepo zivjeti u njemu:-)

Sandra Pecić kaže...

Dobro došla nazad i verujem da su ti baterije napunjene do max. ovim prelepim putovanjem.Sada,taj prtljag...malo mrsi konce,ali biće i to dobro...
Slike su divne,a mene najviše oduševe fasade zgrada sa balkončićima od kovanog gvožđa i prozori puni cveća...Slobodno navali sa slikama;)

Nely kaže...

Drago mi je da si se vratila,vjerujem da si prepuna dojmova,jer ovo je grad koji fascinira u svakom smislu.Slike su divne,ovo mi je tako prijalo vidjeti večeras..pusa!

Marinica kaže...

Predivno :) Mora da si uživala! A prtljaga će stići, kad tad :)

Anonimno kaže...

U proteklih mjesec dana svi oko mene samo govore o Parizu. Ili su bili, ili će ići, ili sanjaju o njemu. Svi imaju iste dojmove, gotovo identične tvojima.

Jednog dana bum se i ja popela na Toranj :)

Jagoda kaže...

Još jedan grad na mojoj listi želja, jednom nadam se...Krasne fotke, jedva čekam još kad ti se malo slegnu dojmovi...

eda kaže...

Nikad bila... a toliko želim prošetati ovim ulicama i popeti se na toranj!! Vjerujem da su utisci veličanstveni, jedva čekam nastavak!

Nostalgia kaže...

Hvala ti za prekrasu šetnju Parizom. Sve pršti romantikom. Držim palčeve da se izgubljena putna torba pojavi!

A M A R A D I kaže...

Ah.... hvala na fotkama!:) Sve izgleda predivno! Baš mi se putuje..

cookandplay kaže...

woow po Parizu se surfalo:))
Krasne fotke. Hoćemo još! :)

Things and Thoughts kaže...

Excellent images of eternal Paris! Ciao!

Nevena kaže...

Divne su fotke!
Ja sam u Parizu bila prekratko i nisam ga uspela doživeti kao i ti. Ali jako želim da se vratim i da upoznam taj neverovatni grad onako kako treba.
Kroz post se oseti koliko si uživala:)

Unknown kaže...

Nikad nisam bila tamo. fotke su super! Kao i tvoj blog :)
afroditacreations.blogspot.com