utorak, 12. veljače 2013.

tenderness

Zima je duga, djeluje uspavano i jednolično. Snijegu i blatu čini se kako nema kraja. Ipak, meni djeluje kao neka zen osoba koja je  do maksimuma fokusirana da bi se kasnije u zanosu prepustila. Ono što se na površini ne vidi jest sva energija koja se lagano pokreće ispod naizgled mrtve i suhe kore drveća, u korijenju duboko u zemlji, količni svjetlosti koju nam dani polako daruju pripremajući nas na ponovno rađanje: simbolički kroz razdoblje korizme, a klimatološki kroz skoro proljeće.



Započela sam mini projekt Nježna strana veljače. Namjera mi je da, u trenutku kada smo umorni od zime, željni toplijih i vedrih dana, sunca, ne trčimo ispred vremena. Nego da zastanemo u trenutku, pogledamo oko sebe, pronađemo i (kako kaže Milka) usudimo se pokazati nježnost!



pita od limuna nepogrešivo evocira  komadić sunca i ljeta ;-)



Broj komentara: 11:

Cinnamon and White Chocolate kaže...

Meni je zima preprepreduuuugaaaa... Ali ne možemo ju provesti u čekanju proljeća, nego iskoristiti što se da...Danas sam prvo ujutro poludjela kad sam vidjela da ću morati lopatati izlaz iz garaže, a onda kad sam se popela na Tuškanac i pogledala kako je divan park pod svježim snijegom, prošla me ljutnja! Pita je <3 Ilina

ana@carpe_diem kaže...

a meni je zima prekratkaaa, volila bi da je duža, a to je samo zbog slobodnog vremena. sad, kad ugrije, natrag na posao, očekujemo kolone gostiju, stranih i domaćih ;)

ana@carpe_diem kaže...

p.s. njam - pita od limuna, baš osvježavajuće, i, da - asocira na ljeto

Anonimno kaže...

Meni je zima zakon, a budući da je kasno počela, onda je logično da i duže traje. :)

Pita od limuna - FINO :)

Nely kaže...

Moram priznati da nisam ljubitelj zime,dijete sam proljeća,svaki znak života koji sada vani ugledam,daje energije,vraća osmjeh..ova pita je krasna zaista,kao i tvoj post:)

Nataša kaže...

Tvo oblak, je tako, lep, mekan, nežan... Baš mi se sviđa!

Jagoda kaže...

Imaš potpuno pravo, treba uživati u trenutku, bez obzira na vrijeme...i ovako si uljepšati prostor s lijepim sitnicama, cvijećem, hranom za nepce:) Kod tebe uživaju sva osjetila:)

Zuba kaže...

volim sva doba, samo sam se nekako umorila od sivila. imaš pravo, treba zastati i uživati u svakom trenutku, a ne non-stop juriti u budućnost

Josipa kaže...

divne slike.









http://babylovesfashion.blogspot.com/

Josipa kaže...

divne slike.









http://babylovesfashion.blogspot.com/

Fashion Muffins kaže...

Divne slike :)