subota, 24. studenoga 2012.

Nikada toliko vremena ne posvećujem razmišljanju o istom, doli u kasnu jesen. Nema boljeg ambijentalnog ugođaja za čitanje poezije od mračnih jesenjih večeri. Nekako, lišće koje je uglavnom već opalo s grana, kratki sati, magla, hladnoća, svjetlost svijeća i miris aromatičnog čaja u meni izazivaju osjećaj ugode, smiraja, prolaznosti. Panta rei, sve teče...

moj prijedlog za adventski vijenčić: bijele svijeće, češeri, bršljan, jeline grančice u košari od pruća <3>







Opet je gotovo protekla godina. I opet se prišuljalo vrijeme da s gornje police skinem najveću kutiju, punu blagdanskih dekoracija. Da zatvorim oči, ušuškana ispod tople, smeđe, pletene dekice i zamislim sjaj ovogodišnjih ukrasa. Da odlepršam u svoju privatnu bajku.

Ugodan vikend svima! Sljedećeg budni sanjamo!!!




Broj komentara: 11:

eda kaže...

Ooo, kako se Jesenjin lijepo uklopio u ovaj sjetni post i ove predivne fotografije...
Da, prošla je godina, proletjela časkom i kutije se opet vade.. sviđa mi se tvoj izbor bijelih svijeća, bršljana i češera:)

nives kaže...

jako lijepo :)

Biljana kaže...

Predivno izgleda u kosari od pruća. Prirodni materijali su mi omiljeni, jednostavno i prelijepo, kao i tvoje ostale dekoracije:-)
Ugodan vikend:-)

Sandra Pecić kaže...

Bršljan i bele sveće- elegantna kombinacija,po meni,u svako doba godine. Mnogo mi se sviđa i notni motiv uz konopac.Sve u svemu,napravila si sebi pravu atmosferu za sanjarenje ;)

Vesna Maric kaže...

Krasan vijenac; baš onako kako i ja volim.

Nely kaže...

Nevjerojatna je brzina kojom proleti godina i dođe ponovno ovo vrijeme kada uživamo u ovim malim čarolijama,pripremama i iščekivanju blagdana.Predivne dekoracije,jednostavno se ne mogu dovoljno nauživati u svemu,a posebno ovim starinskim staklenim kuglama,stvarno prelijep ambijent,pun topline:)

Marinica kaže...

Vijenac je baš lijep i nježan :)

Cinnamon and White Chocolate kaže...

Krasan ti je vijenac, tako neobičan i neklasičan, s bršljanom...Prekrasne dekoracije, baš mi se sviđa ova bjelina...Ilina

Unknown kaže...

Jako se veselim blagdanima i jedva cekam da izvucen kutiju s ukrasima. Odlicna ideja s kosaricom.

Pipi kaže...

Ova korpica/kosarica me je podsetila na moje kreacije od pruca. Da mi je vise ruku samo. heheheh.. Hvala ti na divnom postu i divnim kreacijama i hvala ti i na komentaru koji uvek budi lepo u nama. Ljub..i samo nastavi tako..sjajno... A i cestitke za susedu..bravo..

Gordana kaže...

Prekrasni detalji i krasna ideja za adventni vijencic. Da, vrijeme leti i ja sam to pomislila kad sam otvorila svoju kutiju za nakit :)