nedjelja, 9. listopada 2011.

Slatka nedjelja




Neki ljudi ne vole nedjelju. Nisam je niti ja voljela dok sam bila mlađa. Vrijedi za najdosadniji dan u tjednu. Sada je upravo to ono što obožavam u nedjelji.

Prilika da se polagano probudim, ostanem u krevetu ležati i čitati. Prilika da popijem šalicu kave uz listanje najdražeg časopisa. Prilika da uživam u kuhanju, korak po korak. U pripravi kolača. U mirisima doma. Bez obzira na neradni dan, ponekad istrčim iz stana na plac, Britanac, na kavu ili u kupovinu. I u svim tim stvarima uživam... ali nedjelja poput ove je pravo malo blago.




Prva prava jesenska nedjelja u mome stanu danas je izgledala baš tako: usporeno, u pogledu na zlatno-smeđu nijansu lišća koja se polako nameće, u uvođenju smeđih tonova u ambijent koji najavljuju hladnije dane.





Broj komentara: 19:

Lastavitza kaže...

Baš ti je lijepo! Ja ubrzo očekujem jednu selidbu koja bi mi mnogo promijenila život...i radujem se nedjeljama kakve opisuješ...

Karmen kaže...

Da baš tako je kako si opisala. I treba uživati u tim trenucima opuštenosti. Ne treba uvijek žuriti-treba i zastati i protegnuti se i uživati u malim stvarima.

fashionmagnolia kaže...

Nedelja dan za uzivanje, citane i izlezavanje u krevetu! Divan post!

Silver Strands kaže...

All beautiful - but that top picture is my favorite! One could write a great short story using that picture. have a fun week, my friend!

Lenka kaže...

Baš zbog ove čarolije slatkog lenčarenja obožavam nedelju, najslađe vreme za dokolicu :D.
Fotografije su predivne :)))

Anonimno kaže...

Čini mi se da imaš prekrasan i romantično uređen dom. Po detaljima se vidi da si osoba sa puno ukusa.
Hvala ti na još jednom krasnom postu i slikama.

Lijep pozdrav Ivana.

Suzana kaže...

Dojmljivo si nam opisala svoje ljepe nedjelje. Slike su predivne.

Prirodna kaže...

kako divan topli dom :) :)

Nely kaže...

Obožavam tvoje postove i toplinu koju unosiš u svaku riječ,i stvaraš tako prirodnu atmosferu toplog doma baš kao i ovaj tvoj na slikama,prekrasno ugodan,baš po mom ukusu...veliki ti pozdrav:)

eda kaže...

Prekrasne, opuštajuće fotografije... vidim da imaš jako zanimljivo uređen dom, baš mi se sviđa:))

Unknown kaže...

jeeej, konačno si tu sa svojim prekrasnim stanom, rado bi se preselila k tebi. Primaš me?! Imamo iste bijele košarice, ona sa crvenim srčekom, pusa!

Beba Still kaže...

Divne slike ! Sve deluje tako toplo i romantično ....

My Beautiful World kaže...

Hello my friend I love Sundays too though today I had a little sad day so I thought I would come over tonight and visit you, love your photos they made me smile. I hope you have a lovely day tomorrow.

Always Wendy

S.Art by S.M. kaže...

slike su predivne, odaju toplinu :)

Marinela kaže...

All great images...thanks for sharing such a beauty with us!

Daydream Living kaže...

Hi Ivana!
Thank you so much for leaving me such nice comments, I love Sundays too, Saturdays a bit more, on sundays almost nothing is open here...
btw, your cream clock is lovely; I have to say, never been to Croatia, have to put it on my travel list, thanks for showing me a little of your home and country, all the best,
Maureen x

koralee kaže...

Everything is so pretty xoxoxoo Hugs

Gear kaže...

divne fotografije, zrače toplinom i kreativnošću :)

Prirodna kaže...

prekrasan, predivan prostor za živjeti :) :)